• Οικονομία Χωρίς Όρια!

  Οι Αντλίες Θερμότητας Atlantic είναι το Νο1 οικονομικότερο σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα.

 • Μόνο Πλεονεκτήματα!

  Τα πλεονεκτήματα που φέρνουν στη ζωή μας οι Αντλίες Θερμότητας Atlantic είναι αξιοσημείωτα.

 • Δωρεάν Μελέτη Υπολογισμού!

  Είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε στο να ανακαλύψετε τι θα ήταν αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας χώρο!

 • Επικοινωνήστε Μαζί μας!

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Θα χαρούμε ιδιαίτερα να λύσουμε κάθε σας απορία!

Uncategorised

Atlantic Groupe

Η Atlantic είναι μια καθιερωμένη και γνωστή γαλλική εταιρία, που εξειδικεύεται σε όλους τους τύπους των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης και σε συσκευές που προσφέρουν άνεση, τόσο σε μία κατοικία όσο και σε μεγάλα επαγγελματικά κτίρια.
Η εταιρία Atlantic ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1968 από δύο μηχανικούς, τον Paul Radat και τον Pierre Lamoure, στην πόλη Roche-sur-Yon, στην περιοχή Vendée που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Γαλλίας.
Στόχος ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής παραγωγικής μονάδας συστημάτων θέρμανσης, η οποία να βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, στην καινοτομία και την κορυφαία σχεδίαση με τεχνολογία αιχμής.
Χρόνο με το χρόνο, η φήμη της ως μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη γαλλική εταιρία, με μοναδική τεχνογνωσία, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, έχει καθιερωθεί στη Γαλλία, τη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη, στην Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και ακόμη και στην Αυστραλία και ολόκληρη την Ωκεανία, με συνεχή αναπτυσσόμενη παρουσία σε όλο τον κόσμο.
Σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη
Από την ίδρυσή της το 1968 μέχρι σήμερα, η Atlantic δεν έχει ποτέ σταματήσει να αναπτύσσεται συνεχώς.
Με περισσότερους από 4400 εργαζόμενους, μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και συνεχή αύξηση του κύκλου εργασιών αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές συστημάτων θέρμανσης παγκοσμίως.
Ενδεικτικό της ποιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων της είναι ότι το μέγεθος του προσωπικού της έχει τριπλασιαστεί σε λιγότερο από 20 χρόνια και ο κύκλος εργασιών της έχει αυξηθεί 2,8 φορές σε λιγότερο από 10 χρόνια.
Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον και με βάση την τεχνική κατάρτιση και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της η Atlantic είναι πλέον ένας όμιλος εταιριών.
Το GROUPE ATLANTIC πλέον αποτελείται από επτά κύρια brands τα οποία αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε τέσσερις βασικούς τομείς:

 • Θέρμανση
 • Ζεστό νερό
 • Κλιματισμός
 • Αερισμός

Ο όμιλος διαθέτει 17 παραγωγικές μονάδες (εργοστάσια), από τα οποία τα 9 είναι στη Γαλλία και διαθέτει παρουσία με 11 θυγατρικές εταιρίες σε τέσσερις ηπείρους και πολλούς διανομείς σε όλο τον κόσμο, που εξυπηρετούν εκατομμύρια χρήστες.
Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη προϊόντων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μέρος αυτών των προϊόντων με συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια είναι και η παραγωγή αντλιών θερμότητας υψηλής απόδοσης με τεχνολογία inverter.
Η παραγωγή των αντλιών θερμότητας γίνεται στην Βόρεια Γαλλία στο εργοστάσιο της Atlantic στο Merville, έξω από την Lille και η Atlantic σήμερα είναι η Νο 1 εταιρία σε πωλήσεις αντλιών θερμότητας στην Γαλλική αγορά που είναι και η μεγαλύτερη της Ευρώπης.