• Οικονομία Χωρίς Όρια!

  Οι Αντλίες Θερμότητας Atlantic είναι το Νο1 οικονομικότερο σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα.

 • Μόνο Πλεονεκτήματα!

  Τα πλεονεκτήματα που φέρνουν στη ζωή μας οι Αντλίες Θερμότητας Atlantic είναι αξιοσημείωτα.

 • Δωρεάν Μελέτη Υπολογισμού!

  Είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε στο να ανακαλύψετε τι θα ήταν αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας χώρο!

 • Επικοινωνήστε Μαζί μας!

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Θα χαρούμε ιδιαίτερα να λύσουμε κάθε σας απορία!

Uncategorised

Multibeton

Η εταιρεία Multibeton Hellas (MBH) ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στα συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία.

Εξειδικεύεται στα συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού δαπέδου και προσφέρει ολοκληρωμένες εφαρμογές με πλήρη τεχνική μελέτη και εγκατάσταση ενδοδαπέδιων συστημάτων. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τον γερμανικό οίκο ενδοδαπεδίων συστημάτων MULTIBETON GmbH και τους σωλήνες MULTIPEX της γερμανικής εταιρίας BECKER PLASTICS GmbH. Έχοντας πάνω από 7.000 έργα στο ενεργητικό της και πάνω από 1.000.000 m2 με θέρμανση δαπέδου εγκατεστημένα, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και κάθε εφαρμογής.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1980, την γερμανική εταιρία κατασκευής συστημάτων θέρμανσης VIESSMANN Werke GmbH & Co KG. Η εταιρία VIESSMANN διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε λέβητες πετρελαίου ή φυσικού αερίου, boilers ζεστού νερού χρήσης, ηλιακά συστήματα, εναλλάκτες ζεστού νερού, αυτοματισμούς και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, συστήματα βιομάζας, συστήματα συμπαραγωγής κλπ.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία εξειδικεύεται στις εφαρμογές αντλιών θερμότητας inverter αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά τον Γαλλικό οίκο ATLANTIC. Η ATLANTIC διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου split ή monobloc με τεχνολογία inverter για ψύξη και θέρμανση με την μοναδική τεχνολογία του σωληνωτού εναλλάκτη αντιστρόφου ροής.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και Κύπρο με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών.

Σε όλα τα παραπάνω προϊόντα η εταιρεία MBH προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη με άρτια εκπαιδευμένους και τεχνικά καταρτισμένους μηχανικούς.